Wat is numerologie:

 

Wanneer we inzicht willen kan dat aan de hand van onze geboortedatum en onze geboortenamen, deze vertellen heel veel over ons zelf. Het geeft talenten, lessen of eigenschappen van een persoon weer, die we bezitten of nog mogen leren. 

In de numerologie maken we gebruik van de getallen 1 t/m 9, 11/22/33.

 

Hieruit ontstaat een persoonlijk inzicht voor jezelf. Uitdagingen die we het hoofd moeten bieden in ons leven. Wat we zouden moeten leren om werkelijk gelukkig te zijn. Je kunt dit gebruiken om te groeien, te ontwikkelen naar ons eigen unieke persoonlijkheid en zo gelukkig door het leven te gaan.

 

Elk getal heeft zijn eigen eigenschappen en een dier wat er aan gekoppeld is. Wanneer je je eigen getallen begrijpt komt er meer inzicht en kracht!

Kinderen herkennen zichzelf in de dieren en leren zoveel sneller dan wij volwassenen. Hoe mooi is het wanneer je al op jonge leeftijd weet hoe je iets moet aanpakken en waar je aan mag werken! Je talenten en je kracht ontdekken en deze inzetten in het opgroeien!

De getallen kunnen op verschillende plekken staan in je geboortedatum en vertellen ieder op een bepaalde plek zijn verhaal.

 

Inzicht vanuit jou geboortedatum is uniek, persoonlijk en kan je verder helpen in veel situaties. 

Nieuwsgierig naar jou getallen?

 

Boek een consult of vraag jou persoonlijke numerologie aan!

 

Het boekje van jou numerologie bestaat uit 20 bladzijdes en krijg je mee naar huis als je een consult boekt inclusief boekje. 

Zonder boekje krijg je alles mee wat we bespreken tijdens het consult en een klein uittreksel van de hoofdlijnen.

 

In overleg kan er ook een boekje worden gemaakt en opgestuurd worden via de mail in pdf formaat zonder consult.

Graag hiervoor contactformulier invullen met uw gegevens. (kosten in overleg)